Retur & återbetalning

Vår återbetalnings- & returpolicy varar i 30 dagar. Efter 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till en retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Ytterligare icke-returnerbara föremål:

  • Presentkort
  • Nedladdningsbara programvaruprodukter

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis alternativt fullständiga uppgifter där vi kan söka i databasen.

Vänligen skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas:

  • Alla föremål som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
  • Alla artiklar som returneras mer än 30 dagar efter leverans

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att appliceras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar:

Om du inte har fått någon återbetalning ännu kontrollerar du först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning är officiellt publicerad.

Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på siv@sivunger.se .

Försäljningsartiklar:

Endast vanliga prissatta artiklar får återbetalas. Det går inte att återbetala försäljningsartiklar.

Vi byter endast ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut den mot samma artikel skickar du ett e-postmeddelande till { siv@sivunger.se } och skickar ditt objekt till: {fysisk adress}.

Om varan har markerats som en gåva när den köptes och levererades direkt till dig får du en gåvokredit för värdet på din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om presentgivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge dig senare, skickar vi en återbetalning till presentgivaren och de kommer att få reda på din retur.

Om du vill returnera produkten ska du skicka din produkt till:

Sivunger AB
Kilvägen 10
919 32
Åsele
Sweden

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din artikel. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning dras kostnaden för returfrakt av från din återbetalning.

Beroende på var du bor, kan den tid det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du returnerar dyrare artiklar kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.

Kontakta oss på siv@sivunger.se för frågor relaterade till återbetalningar och returer.